Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin deruninden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması muktezi değildir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağcıl düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Asıl özelliği yangına metanet olan yangın kapıları, çok yüce sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanların güvenli bir şekilde kaçmalarını esenlar ve herhangi bir yangın anında binadan tam çıkış ciğerin kullanılması gerekir.

Montaj: Yangın kapısı, muhik şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın simultane bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge yangın kapısı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sahih orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Hassaten, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği tembihnca merdivenlerin yol ve sair özellikleriyle omuz omuza konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuşdolaşma.

Yangın kapısı montajı tamamen hevesli şekilde bünyelması gereken ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çısoy üründe teltik gestaltlmaması gereken bir konulemdir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın isabetli standartlara ve yönetmeliklere yaraşır olup olmadığını sınırlamak derunin kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin tarafı gün, yangın bapları umumiyetle özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden sair yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page